Garantie

Uitgebreide garantie op alle producten.

Kwaliteit

Als je iets koopt, heb je een bepaalde verwachting van de kwaliteit. Ook wanneer het artikel zich buiten de retourtermijn bevindt. Kwaliteit, en dus ook garantie, nemen wij zeer serieus. Daarom bieden wij standaard uitgebreide garantie op al onze producten. Op deze pagina lees je precies wat je kunt doen wanneer er iets mis is met het product.

Binnen retourtermijn

Als het artikel binnen 30 dagen defect is of gebreken vertoont, kun je deze in de meeste gevallen gewoon gratis retourneren. Neem via de knop onderaan deze pagina contact met ons op, dan kijken we samen naar een oplossing.

Retourtermijn verstreken

Artikel defect na het verlopen van de retourtermijn (30 dagen)? Ook dan staan wij voor je klaar, al dan niet om het product voor je te repareren of je van een vergoeding te voorzien. Contacteer ons via de knop onderaan deze pagina, dan kijken we meteen wat we voor je kunnen betekenen.

Garantietermijn

Op al onze producten zit minimaal 1 jaar garantie. Echter, in de meeste gevallen is dit zelfs 2 jaar of meer. De precieze garantieduur en voorwaarden verschillen per product en zijn te vinden in de producthandleiding. Niets gevonden of toch nog een vraag? Check dan de productpagina of neem contact met ons op.

Beroep doen op garantie of toch nog een vraag?

Antwoord binnen 1 werkdag.