Lightning naar aux kabel online bestellen

Levertijd 1-2 werkdagen

Garantie op alle producten

Door een Lightning naar aux adapter online te bestellen haal jij het maximale uit de audio jack van ieder apparaat – van je iPhone tot de nieuwste boxen voor aan je iMac. Met een Lightning-aansluiting ben je altijd gegarandeerd van uitzonderlijk kwaliteitsgeluid, maar niet ieder apparaat is er direct op aan te sluiten. Bij Maxxions hebben we daar de oplossing voor!

Een Lightning naar aux adapter online bestellen voor aansluiting op de audio jack

Lightning is de pin die speciaal voor Apple-technologie is ontwikkeld. Een nadeel is dat het moeilijk kan zijn om accessoires van andere merken aan te sluiten, omdat de adapters niet overeenkomen. Daarom is het bij Maxxions mogelijk om een Lightning naar aux adapter online te bestellen, zodat je apparatuur met een standaard audio jack eenvoudig op jouw Apple-apparaat aansluit. Naast de kleine adapter die voornamelijk gebruikt wordt voor audioapparatuur zoals koptelefoons en oordopjes, is er ook een Lightning naar aux kabel beschikbaar voor aansluitingen aan je iMac en Macbook. Weet je niet zeker welke variant je nodig hebt? Wij geven je graag advies over de verschillende producten voor audio aan je computer en audio op je smartphone.

Ontvang jouw nieuwe adapter snel thuis na je bestelling

Bij Maxxions vinden we het belangrijk dat jij echt het maximale uit je technologie kunt halen, of je deze thuis, op kantoor of in de auto gebruikt. Daarom zorgen we ervoor dat jouw bestelling binnen enkele werkdagen wordt geleverd op de locatie die jij zelf hebt aangegeven. Heb je ervoor gekozen om jouw nieuwe Lightning naar aux adapter online te bestellen, maar lijkt de audio jack niet goed te verbinden? Dan helpt ons Premium-Support team je graag verder! Neem contact met ons op zodat we jou kunnen adviseren.

Betaalmethoden