USB A naar USB C adapter

Levertijd 1-2 werkdagen

Garantie op alle producten

Door een USB A naar USB C adapter online te bestellen, heb je de mogelijkheid om vrijwel ieder extern apparaat aan te sluiten op jouw desktop of laptop. Door de technologische ontwikkelingen zijn er in de afgelopen jaren ontzettend veel poorten en aansluitingen bijgekomen, waardoor het niet mogelijk is om alle apparaten aan te sluiten. Met een adapter of hub verhelp je dit probleem!

Eenvoudig een USB A naar USB C adapter online bestellen

USB A is de standaard USB-aansluiting die op vrijwel iedere desktop of laptop zit. Echter werken veel externe apparaten zoals camera’s, telefoons en harde schrijven met de USB C-aansluiting – een symmetrisch klein stekkertje dat voorziet in datatransmissie, videosignalen en spanningsvoorziening. Door een adapter voor USB A naar USB C online te bestellen, kun je eenvoudig ieder apparaat gebruiken en data uitwisselen met je computer. Andere adapters, kabels en hubs die wij beschikbaar hebben, zijn onder andere:

Krijg jouw nieuwe adapter snel geleverd

Bij Maxxions vinden we het belangrijk dat jij jouw nieuwe adapter snel geleverd krijgt. Heb je ervoor gekozen om een adapter voor USB A naar USB C online te bestellen? Dan leveren wij jouw bestelling binnen enkele werkdagen, thuis of op kantoor! Bij onze klantenservice kun je terecht met vragen over een van onze computer hubs of jouw bestelling. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Betaalmethoden