Jouw partner in corporate computer accessoires

Wij kopen artikelen in op basis van behoeften. Het enige wat je hoeft te doen is ons te vertellen wat voor artikel je zoekt. Draadloze toetsenborden, headsets, hubs, adapters, ergonomische accessoires voor thuiswerkers – je kunt het zo gek niet bedenken. Wij vinden kwalitatieve accessoires tegen scherpe prijzen. Contacteer ons vandaag nog voor een adviesgesprek.

Technologie zoals laptops en smartphones worden met de dag beter. Daarbij speelt het uiterlijk van onze apparaten ook een steeds belangrijkere rol. Zo verdwijnen er op laptops steeds meer aansluitingen en worden deze vervangen door standaard inputs. Mooi, maar niet altijd even praktisch. Hierdoor lopen bedrijven regelmatig tegen de beperkingen aan van hun onmisbare apparatuur.

Ondanks deze ontwikkelingen willen wij dat gebruikers nog steeds alles uit hun computers kunnen halen. De oplossingen zoals adapters en hubs zijn ruimschoots beschikbaar, maar daar hangen vaak onnodig hoge prijskaartjes aan. Daarom richten wij ons op het sourcen van kwalitatieve producten voor redelijkere prijzen. Wat een organisatie ook zoekt, in de meeste gevallen vinden wij artikelen die kwalitatief net zo goed of beter zijn.

Enkele voorbeelden

Headsets & Audio

Toetsenborden

Laptop stands

Hubs & Adapters

Geen onnodige tussenpartijen

Omdat wij direct bij de bron inkopen, is er geen sprake van onnodige tussenpartijen. Dit scheelt in kosten, en dus in prijs. Daarnaast is het makkelijker om te schakelen in geval er vragen of als er problemen zijn.

Optimale prijzen

Omdat er geen tussenpartijen en overbodige kosten van toepassing zijn, is de kostprijs van artikelen per definitie lager. Deze lagere kosten zorgen dat wij interessante prijzen kunnen aanbieden die in de meeste gevallen lager zijn dan bij andere leveranciers.

Kwaliteit

Alles is in te kopen, maar de producten moeten natuurlijk wel van een bepaalde kwaliteit zijn. Daarom doen wij enkel zaken met gecertificeerde producenten gespecialiseerd in een specifiek productcategorie. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het vinden van geschikte artikelen.

Garantie

Ook na aanschaf staan wij voor jouw organisatie klaar. Wij bieden uitgebreide garantie op al onze producten en bieden ook nog eens inhoudelijke productondersteuning aan.

Ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vertel ons vandaag nog wat jouw organisatie zoekt.